Inschrijven

Wanneer u op zoek bent naar een goede basisschool voor uw kind, bent u uiteraard van harte welkom op de Mgr. Bekkersschool. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag van alles over onze school en ons onderwijs en kunt u al uw vragen stellen. Wij laten u de school zien en natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in één of meerdere groepen. Na afloop van dit gesprek krijgt u onze schoolgids mee naar huis, zodat u allerlei praktische informatie op uw gemak nog eens na kunt lezen.

Vindt u de Mgr. Bekkersschool de juiste school voor uw zoon of dochter? Dan schrijven wij uw kind graag in!

Gegevens die bij een aanmelding worden gevraagd zijn o.a.:
- geboortedatum en -plaats van de ouder(s)
- de opleidingsgegevens van de ouder(s): wat is de hoogste opleiding die u heeft gevolgd?
- het pasje van de ziektekostenverzekering van uw kind voor het burgerservice nummer (BSN)
- indien van toepassing: gegevens van de vorige school.

Wanneer er twee ouders in het gezin zijn, hebben wij van beide ouders de opleidingsgegevens nodig en moeten ook beide ouders de inschrijving ondertekenen. Wanneer u alleen voor uw kind(eren) zorgt, volstaan uiteraard alleen uw opleidingsgegevens en handtekening.

U kunt altijd bij ons binnenlopen voor een kennismakingsgesprek of aanmelding. Wanneer er op dat moment niemand beschikbaar is, maken wij graag direct een afspraak met u. U kunt ook vooraf telefonisch of via de mail een afspraak met ons maken. Dan weet u zeker dat wij op uw komst rekenen en uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen!

Team Mgr. Bekkersschool
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work