Onze school is een katholieke basisschool voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en is onderdeel van de RVKO. Vanuit het katholieke geloof hebben wij als kernwaarden: vertrouwen, verbondenheid, verantwoordelijkheid, respect, geloof en hoop. Wij hanteren het leerstofjaarklassensysteem en bieden hoogwaardig onderwijs door, naast basisvaardigheden als taal en rekenen, tegemoet te komen aan vaardigheden die verwerkt zitten in onze bouwstenen.

Door samen elke dag een stapje beter te willen worden, stimuleren wij een onderzoekende houding en hebben we plezier in de dingen die we doen. Hiervoor willen we zowel onze leerlingen als medewerkers en ouders in hun kracht laten staan. 

Visie: Waar gaan we voor?  

Op de Mgr.Bekkersschool blijven we kennisoverdracht, middels een expliciete instructie, belangrijk vinden. Onze kinderen zitten gemiddeld acht jaar op de basisschool, maar zullen daarna nog langer met onderwijs, in welke vorm dan ook, in aanraking komen. Daarbij komt ook nog dat de ontwikkelingen in de huidige maatschappij elkaar zo snel opvolgen dat voor de meeste kinderen ook na hun opleiding nog diverse nascholingen te wachten staan. Dan is het belangrijk dat je de vaardigheden bezit die leren plezierig maken. We bouwen aan dit fundament met behulp van onze bouwstenen.


Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work